Lepsza kontrola, lepsze środowisko | CAREL | Euroshop 2020
fot. CAREL
Podczas Euroshop 2020 CAREL zaprezentuje innowacyjen propozycje: systemów zgodnych z naturalnymi i czynniki chłodnicze o niskim GWP, rozwiązania o wysokiej wydajności energetycznej, usługi cyfrowe do monitorowania systemu oraz rozwiązania kontrolne dla branży gastronomicznej.
We wszystkich segmentach rynku, głównymi wyzwaniami są miedzy innymi dążenie do oszczędzania energii, oczekiwania dotyczące interakcji człowiek-maszyna, potrzeba zwiększenia użyteczności i łączności w chmurze. „W CAREL staraliśmy się odpowiedzieć na wszystkie te wymagania, przedstawiając nową ofertę”, kontynuował Alessandro Greggio, CAREL Group Chief Sales & Marketing Officer – Refrigeration. „Na przykład w Euroshop po raz pierwszy zaprezentujemy niesamowite nowe propozycje usług gastronomicznych, będące wynikiem wielu lat badań i rozwoju. Wszystkie linie produktów detalicznych i usług gastronomicznych zostały zintegrowane pod względem zasięgu i modelu biznesowego, w odpowiedzi na oczekiwania branży, która oczekuje rozwiązań obniżających koszty operacyjne, ale jednocześnie oferuje lepszą wydajność, prostotę i szybszy czas wejścia na rynek ”.
Aby sprostać tym wyzwaniom, wkład inteligentnych systemów ma fundamentalne znaczenie: poprzez przetwarzanie danych zebranych z systemów można teraz natychmiast zidentyfikować najbardziej skuteczne działania usprawniające, aby zoptymalizować zarządzanie systemem. Na Euroshop będziemy również prezentować najnowsze zmiany naszych platform cyfrowych, będące wynikiem synergii między różnymi umiejętnościami technologicznymi i aplikacyjnymi CAREL.